top of page

Àrea Activitats
Tallers - Cursos - Concerts - Formacions

Si ets una persona que vol aprofundir en activitats concretes; intensius de Ioga, gaudir de concerts meditatius (Veus, Bols, Tibetans, Bols de Quars, Gongs, etc) o t'interessa formar-te en alguna disciplina específica, a Espai Sacra hi ha una àmplia i diversa oferta de tallers, monogràfics, intensius, cursos, etc.
Cada mes dissenyem un programa nou per a  necessitats canviants. Activitats, xerrades i presentacions gratuïtes, per a fomentar la seva difusió. Amb descomptes especials per als associats. A més, algunes de les activitats les subvencionem parcialment, per a facilitar la teva participació.

Propers esdeveniments....

 • TALLER LA HERIDA MATERNA
  TALLER LA HERIDA MATERNA
  Fri, Dec 01
  Espai Sacra
  Dec 01, 6:30 PM – 8:30 PM GMT+1
  Curar la desvaloració del nostre cos femení passa per llançar i il·luminar el dolor de la nostra història. PREU: 30€ Descompte especial per a socis/es d'Espai Sacra Places limitades!
 • TALLER DE CONSTEL·LACIONS FAMILIARS
  TALLER DE CONSTEL·LACIONS FAMILIARS
  Sat, Dec 02
  Espai Sacra
  Dec 02, 9:30 AM – 2:00 PM GMT+1
  Treball sistèmic per a sanar vincles i bloquejos emocionals. Preu per constel·lar: 80€ Participants: 25€ ** Descompte especial per a socis
 • ACOMPANYAMENT SONOR. HARMONITZA'T
  ACOMPANYAMENT SONOR. HARMONITZA'T
  Fri, Dec 15
  ESPAI SACRA
  Dec 15, 8:00 PM – 9:00 PM GMT+1
  Vine a sentir i compartir els beneficis de la vibració a través del Gong i altres instruments. PREU: 10 € AFORAMENT REDUÏT - ÉS NECESSARI RESERVAR PLAÇA -
bottom of page