Qui som...

“Nascut fruit de la il·lusió, la perseverança, la consciència i l’aprenentatge que dia a dia ens acompanya”

Espai Sacra ("sagrat", en llatí)  és una associació creada  a Terrassa per a realitzar treballs enfocats fonamentalment al creixement personal, a la salut i a l’expressió creativa de cadascú de nosaltres.

Treballem amb les persones des d’una perspectiva d’acompanyament i d’aprenentatge mutu i de forma continuada, amb classes i teràpies.

La nostra finalitat, a través d’aquest acompanyament, és millorar el benestar i la consciència a nivell integratiu de la persona: tant  des de l’aspecte emocional, mental i físic, com des de l'espiritual. 

Visió

Ser un espai d'activitats terapèutiques reconegut a la societat; per la seva plena dedicació al creixement personal de cadascun de nosaltres, per la seva implicació  en el desenvolupament espiritual, mental, emocional i físic,  i per la recerca permanent del màxim nivell de satisfacció tant dels pacients com dels terapeutes. Tot això des d'una perspectiva de transparència, ètica i un excel·lent servei.

Missió

Som una associació dinàmica i viva, ens proposem com un espai social, per arribar a col·lectius en risc d'exclusió socio-laboral. Espai Sacra ofereix espais on les persones puguin desenvolupar-se personalment, acompanyades en els seus processos pels terapeutes. 

Dirigim els nostres objectius a la millora permanent d'aquelles persones que confien en nosaltres.   

Contacta amb nosaltres...

Horari d'informació

de dilluns a divendres:

de 10.00 a 13.30

de 16.30 a 20.00

Tel.:     93 171 81 87

        648 25 43 88

info@espaisacra.com

Carrer de la Independència, 95      08225 Terrassa

“Si us plau cuida el medi ambient i no imprimeixis cap pàgina tret que resulti necessari”

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram