top of page

WORKSHOP ASANAS D'EQUILIBRI. Taller

Explorant l’equilibri a través de postures de peu, braços i invertides. Les places són limitades! Per tal de poder estar pendent de tothom i complir amb les mesures sanitàries del Covid19. Aforament reduït. Preu especial part de les Jornades de Portes Obertes: 20€ Descompte especial socis: 15€

WORKSHOP ASANAS D'EQUILIBRI. Taller
WORKSHOP ASANAS D'EQUILIBRI. Taller

Horari i ubicació

Sep 26, 2020, 11:00 AM – 1:00 PM

Hotel-Refugio-Paraíso La Frasera, 08233 Vacarisses, Barcelona, España

Sobre l'esdeveniment

WORKSHOP ASANAS D’EQUILIBRI: Explorant l’equilibri a través de postures de peu, braços i invertides.

Una part important en el ioga és saber trobar el teu centre i equilibri, per això hem decidit crear aquest taller on podràs experimentar i jugar amb postures d’equilibri, les de sempre i de diferents, i explorar-les des de diferents punts de vista a través de postures de peu, sobre braços i invertides. 

Un taller guiat per la Silvia Castellà @silvia_yogui_sil i Núria Puyané @nuria_ioga_sivananda on ens podrem endinsar en aquest món tant ampli d'equilibris de manera segura i on tindrem temps per dubtes, per aprofundir, per millorar,...

Practicar postures d’equilibris ens aporta molts beneficis, com: 

 - tonificar els músculs

 - augmentar la capacitat de concentració

 - equilibrar els dos hemisferis cerebrals i enfortir el sistema nerviós

 - potenciar l’auto-confiança i augmentar l’autoestima.

Serà un taller completament vivencial on començarem fent un centrament per poder introduir-nos en la pràctica, continuarem amb un escalfament format per diferents estils de Surya Namaskar i després ens anirem endinsant per aquest món d'equilibris, començant pels més bàsics i senzills i acabant pels més complexes i exigents, per finalment, arribar a la desitjada Savasana. Acabarem el taller amb una meditació guiada que t’ajudarà a recollir els beneficis de la pràctica. 

Tots els nivells seran benvinguts, podem adaptar qualsevol asana per a que sigui assequible per a tothom. La finalitat és passar-ho bé plegats i aprendre de manera divertida a explorar l’àmplia família de postures d’equilibri.

Les places són limitades! Per tal de poder estar pendent de tothom i complir amb les mesures sanitàries del Covid19. Aforament reduït. 

On?

Masía la Frasera. En un entorn natural amb bones vistes a Montserrat.

Vacarisses.

Possibilitat de pica pica? A l’acabar el taller hi haurà te, infusions, sucs i un petit pica-pica que t’ajudi a re-equilibrar-te

 (fruits secs/algun hummus amb torradetes/xips vegetals...algo super senzillet) 

Material necessari: per mesures d’higiene et recomanem que portis la teva pròpia estoreta, una tovallola i aigua. (Si no tens estoreta, avisa’ns en el moment de la reserva per poder-te’n facilitar una ☺️)

Compartir aquest esdeveniment

bottom of page