top of page

VIATGE A L'APODERAMENT FEMENÍ MÒDUL V

TALLER APORTACIÓ 50 € (SUBVENCIONEM EL 30% DE L'APORTACIÓ) RESERVAR PLAÇA

VIATGE A L'APODERAMENT FEMENÍ MÒDUL V
VIATGE A L'APODERAMENT FEMENÍ MÒDUL V

Horari i ubicació

May 25, 2018, 6:00 PM – 9:00 PM

ESPAI SACRA, Carrer de la Independència, 95, 08225 Terrassa, Barcelona, España

Sobre l'esdeveniment

Mòdul 5: Camí a l’excel·lència personal.

Els anteriors mòduls ens han convidat a fer una feina profunda d'autoconeixement i creixement personal, el que ens aportarà eines d'autogestió per l'estrès, l'ansietat, la desmotivació... entre altres aspectes que ens poden afectar en el nostre dia a dia. Aquesta vegada des d'un treball més creatiu continuarem construint la nostra millor versió de nosaltres mateixes, per què és des d'aquesta llum i des d'aquesta energia on continuarem creixent per aconseguir els nostres objectius i propòsits personals i/o professionals. Tot això ens obrirà la possibilitat de sentir-nos valorades i satisfetes, augmentant la nostra confiança i seguretat.

En el viatge a l'apoderament femení, recuperarem una clau molt important perquè l'aprenentatge resulti més efectiu, la comunitat. La nostra societat, a vegades, és individualista i reduccionista, el que fa a vegades perdre de vista la nostra essència i els nostres potencials. Com a comunitat social que som, aprendre en grup aporta riquesa mental, emocional i espiritual a la nostra vida, amb l'objectiu d'aconseguir una millor qualitat de vida pròpia, per sentir-nos més felices i en pau amb la nostra ànima.

I tot serà possible aconseguir-ho amb una metodologia dinàmica i corporal. També amb molta diversió, música i sobretot molt humor, perquè l'humor és la millor medicina per les nostres ànimes.

Compartir aquest esdeveniment

bottom of page