top of page

TALLER RÍO ABIERTO (moviment expressiu corporal)

COS ARRELAT-COS VITAL Preu: 35€ Descompte especial per a socis Reservar plaça

TALLER RÍO ABIERTO (moviment expressiu corporal)
TALLER RÍO ABIERTO (moviment expressiu corporal)

Horari i ubicació

May 11, 2019, 5:00 PM – 8:00 PM

ESPAI SACRA, Carrer de la Independència, 95, 08225 Terrassa, Barcelona, España

Sobre l'esdeveniment

Rio Abierto és un camí d’autoconeixement i transformació personal que treballa, des d’un enfocament holístic a diferents nivells de l’ésser, tant des dels més físics com als més subtils i energètics. El seu objectiu és habitar i expandir la potència de vida i creativitat que existeix en cadascun de nosaltres i aconseguir una integració dels nostres cossos: físic, mental, energètic, emocional i espiritual.

El moviment ens ajuda a connectar amb la fluïdesa, a afluixar les nostres rigideses i donar espai perquè el nostre món interior pugui ser expressat. Ens dona l’oportunitat de sortir de les nostres mecanicitats i crear noves maneres més sanes i plenes de sentir, pensar, respirar i relacionar-nos amb nosaltres mateixos i amb tot allò que ens envolta.

La proposta del taller és totalment vivencial. A través de diferents tècniques psicocorporals, habitarem el centre arrel i el centre vital. Connectarem amb l'energia de la terra com a font de nutrició i de sosté, d'autoafirmació i confiança en la vida. També despertarem l'energia vital, font d’alegria, de plaer, d'impuls i acció, de força i atracció. Dues energies que són la base per poder irradiar i anar elevant tot el nostre potencial cap als centres més subtils.

Aquestes són les eines principals que hi seran presents en el taller;

· El moviment; lliure, guiat, expressiu, energètic, creatiu

· Els centres d’energia

· La dansa, el ritme, la música, la paraula, la veu, el so, el contacte

· Els estiraments

· El joc, l’expressió, la creativitat, la dramatització

· El massatge; correctiu, energètic

· El silenci, la relaxació, la meditació

· L’autoobservació, l’atenció i l’escolta

Facilita: Marta Pineda

Psicòloga, Osteòpata bioenergètica cel·lular, Terapeuta Psicocorporal i facilitadora del Sistema Rio Abierto.

Decideix emigrar a Uruguay, per aprofundir en la formació de Rio Abierto, de la mà directe de Graciela Figueroa i el seu equip. És a Montevideo on inicia la seva trajectoria coordinant grups de moviment expressiu amb adults i infants en diferents projectes de l'àmbit social.

Està formada en Constel·lacions familiars (Uruguai- Argentina) i en Eneagrama amb el Claudio Naranjo. És col·laboradora docent a l'equip Rio Abierto Catalunya. La vida li ha ensenyat que escoltar el cos, és escoltar l'ànima. És per aquest motiu, que actualment facilita sessions de moviment expressiu per adults i realitza acompanyament en processos individuals des del massatge, l'osteopatia i la teràpia psicocorporal.

Compartir aquest esdeveniment

bottom of page