top of page

TALLER INTENSIU DE NUMEROLOGIA INTEGRAL I ABC D'ASTROLOGIA

L'Objectiu del taller és que la persona que hi assisteixi tingui els elements necessaris per entendre què és això de la Numerologia, com es fa un quadre Numerològic i com treballar-la al llarg del temps a partir d'allò après en el taller. PREU DELS 4 MÓDULS: 320€ Descompte especial per a associats

TALLER INTENSIU DE NUMEROLOGIA INTEGRAL I ABC D'ASTROLOGIA
TALLER INTENSIU DE NUMEROLOGIA INTEGRAL I ABC D'ASTROLOGIA

Horari i ubicació

May 21, 2022, 10:00 AM – Jun 11, 2022, 2:00 PM

Terrassa, Carrer de la Independència, 95, 08225 Terrassa, Barcelona, España

Sobre l'esdeveniment

CURS INTENSIU DE NUMEROLOGIA INTEGRAL I ABC D'ASTROLOGIA

A qui va dirigit, finalitat i beneficis

Es treballa un ABC de Numerologia Pitagòrica, en relació a l'estudi del nom i la data de Naixement, a més de Numerologia Cíclica/Predictiva. Tot des d'una perspectiva clàssica però també integral i moderna on es parla d'alguns aspectes relacionats amb altres tipus de Numerologia i sobretot també en relació als conceptes més claus de l'Astrologia, utilitzant exemples de les dates i els noms de les persones que assisteixin al curs, sempre que es pugui.  

L'Objectiu del mateix és entendre'ns millor a nosaltres mateixos i als altres a través de la visió simbòlica dels números i la resta d'aspectes mencionats. De manera que la persona que hi assisteixi tingui els elements necessaris per entendre què és això de la Numerologia, com es fa un quadre Numerològic i com treballar-la al llarg del temps a partir d'allò après en el taller.Va dirigit  a persones amb ganes d'evolucionar i transformar-se connectant-se amb la seva veritable essència.

Imparteix: GERARD NUMINTE

Em dedico ajudar a la gent a trobar-se a si mateixa, a descobrir la seva pròpia veritat per sanar-se a tots els nivells i trobar el seu veritable camí personal de vida. Sóc Músic, format en Psicologia i couching transpersonal través de Numerologia, Astrologia i Eneagrama, el que jo anomeno filosofia vibracional. Em vaig formar amb els cursos de Christian Fleche en Biodescodificació. Sóc expert en interpretació de somnis i viatges astrals. Format a l'Institut de la Consciència de Waldo Vieira i alumne de l'Xaman Pere de Armenteras. Sóc expert en Numerologia i Astrologia, disciplines de les quals imparteixo cursos des de fa anys per tot Catalunya i Illes Balears, a més d'oferir lectures de la conjunció de Quadre Numerològic i Carta Natal i teràpies de Coaching a través de les mateixes.

DATES, PREUS I RESERVES:

Dates: Dissabtes 21 i 28 de Maig, 4 i 11 de Juny de 10 a 14h

Preu: 320€ els 4 móduls

Reserves a través de la web abans del 16 de Maig

TESTIMONIS DELS TALLERS

 

Maria Helena Llopis (Artés) Sóc l'Elena (dissabte vaig venir al curset de numerologia) Primera cosa felicitar-te pel curs pq em va encantar el teu dinamisme i la il·lusió que transmets en el que fas.

Daniela Richards(Houston)Gracias por las clases y la lectura. Me encanto😊.

Creo que debí explicarte un poquito sobre mi vida antes de pedirte la lectura pero lo lindo de esto es que leíste mi vida mejor que las personas más cercanas a mi. Lo que estoy buscando con esto es un medio para el autodescubrimiento. Soy muy curiosa y es mi responsabilidad conocerme; para estar en armonía. He escuchado el audio de la lectura dos veces y repasado el curso y cada vez que lo escucho aprendo algo nuevo, así que muchísimas gracias. Si tengo alguna duda te preguntaré aunque la verdad no se me ocurre nada por ahora.

Compartir aquest esdeveniment

bottom of page