top of page

TALLER DE CONSTEL·LACIONS FAMILIARS

Treball sistèmic per a sanar vincles i bloquejos emocionals. Preu per constel·lar: 80€ Participants: 25€ ** Descompte especial per a socis

TALLER DE CONSTEL·LACIONS FAMILIARS
TALLER DE CONSTEL·LACIONS FAMILIARS

Horari i ubicació

Apr 27, 2024, 9:30 AM – 2:00 PM GMT+2

Espai Sacra, Carrer de la Independència, 95, 08225 Terrassa, Barcelona, España

Sobre l'esdeveniment

Les Constel·lacions Familiars són un treball terapèutic, sistèmic i breu. La seva potència es deu al fet que treballa a través de l'escenificació dels assumptes problemàtics i et permet veure amb claredat on es bloqueja o dificulta la persona i des d'aquí possibilitar altres camins de solució.

El treball de Constel·lacions Familiars facilita la comprensió de les dinàmiques i implicacions familiars que mantenen els problemes i els alimenten. Mira la xarxa de vincles en la qual totes les persones estem inserits i aclareix la direcció més sana perquè la persona s'orienti al desenvolupament i al creixement. La constel·lació es projecta cap al futur i cap a moviments de solució. Així mateix permet elaborar dificultats que afectin el jo, a una relació o a la nostra família.

Tots som membres d'una família i estem lligats per profunds llaços d'amor i lleialtat. En molts casos, aquest amor que ens pot portar a la felicitat, ens pot portar dissort i fins i tot malaltia. En el treball de Constel·lacions Familiars les dinàmiques i implicacions que generen problemes surten a la llum i, en restaurar l'ordre, apareixen solucions que fan fluir benestar i alleujament de tots els membres d'una família.

Facilitador: Ramón Solé

Psicòleg, terapeuta gestalt i constelador familiar

Compartir aquest esdeveniment

bottom of page