top of page

TALLER DANSA DEL VENTRE

Consciència corporal a través de la dansa. Preu: 30€ Descompte especial per a socis

TALLER DANSA DEL VENTRE
TALLER DANSA DEL VENTRE

Horari i ubicació

Sep 14, 2019, 5:00 PM – 8:00 PM

Carrer de la Independència, Carrer de la Independència, 08225 Terrassa, Barcelona, España

Sobre l'esdeveniment

EL CAMÍ DEL COR

1-Meditació En aquest primer bloc treballarem amb diferents respiracions i tècniques de meditació per a poder entrar en un estat profund de tranquil·litat. Utilitzarem el reiki i les flames sagrades o raigs metafisics com energia de sanació i apoderament. En aquesta primera part també parlarem dels chackras i de la seva correspondència amb els raigs, les emocions etc...

2-Ioga Per a Sharini és imprescindible el ioga com a eina física de col·locació de la columna vertebral. Tots els estiraments són yoguics ja que aporten salut, concentració, equilibri i coneixement d'un mateix.

3-Tècnica dansa del ventre En aquest bloc treballarem amb tota la TÈCNICA de moviments d'aquesta dansa, ja que és una dansa on dissociem totes les parts del cos, això vol dir que tenim la capacitat de moure independentment cada zona del nostre cos.

4-Coreografia i improvització En aquest últim apartat ballarem una petita COREOGRAFIA i aprendrem a improvisar.

BENEFICIS Serenar la ment, apoderament, conexió amb la veu de la teva ànima, harmonització de chackras, etc.. A nivell físic: correcta col·locació de la columna vertebral per sentir-nos més àgils, major mobilitat, recuperació del sòl pèlvic a través de tota la tecnica de dansa del ventre; moviments ondulants, respiracions tàntriques etc...

És un taller molt ric que aporta molts BENEFICIS als assistents. Treballem ànima, cos i ment transitant pel Camí del Cor per a arribar al nostre despertar de la consciència biologica. 

IMPARTEIX SHARINI BACO

Professora de dansa del ventre, Ioga i meditació.

Compartir aquest esdeveniment

bottom of page