top of page

PARELLES GESTANTS. VIATGE A LA MAPATERNITAT

Un espai de trobada on poder compartir el moment sagrat i especial que esteu transitant, amb altres parelles gestants. PREU: 40€/la parella Descompte especial per a socis

PARELLES GESTANTS. VIATGE A LA MAPATERNITAT
PARELLES GESTANTS. VIATGE A LA MAPATERNITAT

Horari i ubicació

Jun 20, 2021, 10:30 AM – 1:30 PM

ESPAI SACRA, Carrer de la Independència, 95, 08225 Terrassa, Barcelona, España

Sobre l'esdeveniment

És un espai per unir-vos com a parella, dedicar-vos aquest espai de cura cap a vosaltres i cap al vostre nadó. Un moment per a connectar amb el teu cos, el de la teva parella i parar-te a escoltar els missatges que t’arriben del teu bebé percebent les sensacions corporals, físiques i energètiques.

L’estructura del taller serà la següent:

- Començarem amb un treball corporal a través del Ioga en parella, utilitzant recursos com la presa de consciencia, dinàmiques de grup, música, contacte físic, el joc, la dansa, meditació i relaxació.

- Continuarem amb un espai on s’obrirà el cercle i el compartir, el sentir de cada parella, on tindrà cabuda qualsevol expressió que necessiti ser escoltada, atesa i cuidada, mentre compartim el menjar que hem portat.

- Es projectarà un video-documental sobre el part, i hi haurà espai per a compartir les impressions que sorgeixen.

- Tancarem l’espai i el cercle sagrat.

Espai d’acollida e intercanvi entre parelles, per a què com a mare i pare pugueu transitar el vostre propi procés d’acompanyar al ser que heu concebut i esteu gestant, amb total autonomia i confiança.

Què cal portar

Portar roba còmoda, per a la pràctica de ioga, un coxi, i una manteta o pareo prou gran per a cubrirvos als dos, quelcom de menjar saludable per a vosaltres

A qui va dirigit

Va dirigit a parelles gestants

Qui l'imparteix

Em dic Meritxell, sóc mare, doula, guardiana de la placenta, professora de ioga per la dona, per la fertilitat, per embarassades i per mares amb nadons. Estic acabant la formació com a partera holística independent, i com a terapeuta corporal. Sóc membre de la Red de Apoyo Postnatal, formada en educació viva i en criança natural i conscient.

Més info sobre mi i el meu treball

TERÀPIES

SOBRE MI

Compartir aquest esdeveniment

bottom of page