top of page

CONNECTA AMB LA TEVA CAPACITAT CANALITZADORA. Curs

Connecta amb la capacitat innata de poder sentir més enllà dels sentits, el que comunament és anomenat com el nostre sisè sentit, instint o intuïció. PREU: 285€ els 3 móduls Descompte especial per a socis. Aforament limitat per ordre d'inscripcions

CONNECTA AMB LA TEVA CAPACITAT CANALITZADORA. Curs
CONNECTA AMB LA TEVA CAPACITAT CANALITZADORA. Curs

Horari i ubicació

May 29, 2021, 10:00 AM – 6:00 PM

ASSOCIACIÓ ESPAI SACRA, Carrer de la Independència, 95, Terrassa, España

Sobre l'esdeveniment

CONNECTA AMB LA TEVA CAPACITAT CANALITZADORA

Objectiu de el curs:

Totes les persones tenim l'habilitat de connectar, percebre i rebre informació més enllà de la realitat tangible a la qual estem acostumats. L'objectiu del curs és connectar amb la capacitat innata de poder sentir més enllà dels sentits, el que comunament és anomenat com el nostre sisè sentit, instint o intuïció.

A mes de la retrobada amb aquesta connexió, un altre dels objectius de el curs és que puguis llegir i interpretar aquest sentir.

Descripció de el curs:

Aquesta formació es realitza de forma presencial - online perquè puguis aprofundir en la connexió que ja està en tu per expandir-la i potenciar-la.

Durant el curs es practicaran eines per connectar amb la teva capacitat canalitzadora i la connexió amb l'energia Universal.

* El curs afegeix la canalització de la teva foto quàntica, que consisteix en conèixer l'estat de "salut" en el qual es troba la teva ànima en aquest moment de la teva vida. Aquesta canalització t'ajudarà a connectar amb la teva essència, saber en què has aprofundir, què has de millorar, si hi ha ancoratges o energies que et parasiten, què has o pots fer per recuperar l'energia vital completa de la teva ànima, etc.

A més el curs inclou un dossier i un kit d'eines per poder fer les teves pràctiques.

Dates i horàris:

Horari de 10 a 18h amb dues hores de descans al mig.

📍Dates: 29 Maig, 19 Juny i 17 de Juliol

Preu: 95 Euros cada módul, 285€ el curs complet.

Cal fer una reserva prèvia abans del dia 18 de Maig per reservar plaça al curs.

A càrrec de:

Tània Nieves, Coaching espiritual i Teràpia quàntica

Fanny, Canalitzadora i teràpia quàntica

 

Compartir aquest esdeveniment

bottom of page