Yasmin Mesado

"Quan connectem els missatges del cos i les emocions amb un equilibri energètic, trobem un camí personal clar cap a la sanació. El cos i les emocions ens expliquen quan esdevé alguna cosa important que prendre consciència o resoldre, sobretot quan necessitem un canvi per continuar avançant. 

Massatge Desbloqueig Emocional

PREU SESSIÓ

45 euros

Consulta els descomptes per a socis

El meu nom és Yasmin Mesado. Lleó ascendent Balança.
El fet de néixer altament sensible, em va fer créixer amb molt d'amor a la vida i en sentir amb molta intensitat. Això va contraure dubtes, preguntes respecte a la vida i l'ésser, i també molts problemes pel que fa al com viure en aquesta societat, en aquest món. Vaig començar a estudiar de manera autodidàctica, fins que durant l'adolescència vaig començar amb formacions per tal de trobar el meu propi benestar físic, equilibri emocional i control energètic.
Sóc formada com a Mestra de Reiki Usui – Reiki Tibetà – Reiki de les fades d'Avalon.
Terapeuta de consciència Menstrual.
Reflexòloga podal.
Canalitzadora.
Mestra de Pèndol i Pèndol Hebreu.
Sacerdotessa Celta per a cerimònies i celebracions.
Drenatge Limfàtic.
Massatge Ayurveda.
Massatge infantil Shantala i per embarassades.
Tècnica TIR (Teràpia Regenadora Integrativa)
Sonoteràpia

GALERÍA MULTIMEDIA

1/1

DOCUMENTS I ENLLAÇOS

TESTIMONIS

"Vaig començar les sessions amb la Yasmin per dolors d'esquena constants, irregularitats menstruals, i força ansietat social. Durant els mesos d'acompanyament i de les sessions personalitzades he pogut entendre els missatges amagats del meu cos, he après a estimar i tenir millor higiene menstrual per a viure el cicle amb apoderament, amor i control, i ara comprenc que els avisos d'ansietat són deguts a una necessitat d'equilibrar-me energèticament degut a l'alta sensibilitat que tinc. Em sento més segura i equilibrada emocionalment, i reconec que moltes vegades que torno a consulta és més per plaer que per necessitat.
                                                                                                                                - Iris A. -

"Durant el meu primer embaràs rebre diversos massatges conscients com els que vaig rebre, va ser meravellós, patia dolors físics i em costava connectar amb el nadó i en dues sessions vaig sentir-me molt millor en tots dos aspectes. I ara que arriba el segon, gràcies als massatges gaudeixo de l'embaràs sense malestars i amb la tècnica de moxa hem pogut donar la volta a la petita que venia en podàlica! Moltes gràcies!"

                                                                                                                             - Anna G. -