top of page

Marta Francés

Ioga Nidra/Vinyasa Ioga/Iogacore

Vaig descobrir el ioga quan practicava natació, ja que sentia que el meu cos físic necessitava elasticitat. Anava a classes, sense ben bé estar segura a què anava, perquè dins meu, succeïen moltes més coses que, no eren només físiques, i que em feien sentir en pau, en una època en la qual patia molt estrès.

Ja meditava, però d'una manera autodidacta, a mesura que va anar passant el temps, després de molts canvis radicals a la meva vida personal i laboral, vaig voler aprofundir una mica més, practicant a diferents centres, canviant d'estils i de mestres, veient com em sentia amb cada un d'ells.

Finalment vaig marxar a l'Índia per formar-me, aquell viatge va ser un abans i un després en molts àmbits, totes les ensenyances que vaig rebre, no només les aplico a les classes, intento aplicar-ho a cada moment del dia.

Per mi el ioga em dona una perspectiva àmplia a la vida, no és un estil de vida, no és un esport, ni una religió, és una tecnologia amb la qual treballem el cos físic, el mental, l'energètic i l'ànima entre altres molt més subtils.

Després d'haver-ho viscut i sentint tots els canvis que hi ha hagut cada dia dins meu, sento que aquest camí de màgia s'ha de compartir, perquè tothom pugui viure des d'un estat conscient, coneixent les seves emocions i abraçar-les, trencant patrons i construint la vida que realment volem i ens mereixem.

bottom of page