Pol Serrat

"Si una família és capaç de generar un problema, també és capaç de solucionar-lo"

                                                                           Alicia Moreno (2014)

Foto Pol Serrat.png

Teràpia Sistèmica Familiar i Individual

PREU SESSIÓ

45 euros

Consulta els descomptes per a socis

Havent finalitzat les carreres de treball social i educació social, i havent-hi treballat catorze anys acompanyant famílies en el sector de l'acció social, vaig entendre que a la meva feina li faltava profunditat; sempre ateníem a les persones de forma aïllada del seu context, els nens, per una banda, els progenitors per una altra i els avis també.
Mogut per trobar un antídot a la desmotivació professional, vaig conèixer la teràpia sistèmica i vaig submergir-me en un procés de coneixença de mi mateix i del paper que tinc en el meu sistema, la meva família...........

GALERÍA MULTIMEDIA

DOCUMENTS I ENLLAÇOS

TESTIMONIS

La meva família i jo et volem agraIr de tot cor l'atenció rebuda. Ets una persona agradable amb la qual ens ha estat còmode tractar les dificultats que hem tingut. En tot moment ens has fet sentir que teníem la paella pel mànec i que érem capaços de solucionar els nostres problemes. De veritat, gràcies.

                                                                                      Montse G.

Les sessions de teràpia amb el Pol son un espai on sentir-se segur . He pogut tornar a connectar amb el meu fill i la meva filla. Hem trobat estratègies per solucionar el nostres conflictes expressant allò que ens fa mal. Ara passem més temps junts i s'han acabat els crits i les fugides de casa.

                                                                                    Joan P.