Joan Ribalta

"Ja disposem dels recursos necessaris per conviure saludablement amb l’estrès i l’ansietat. Només cal reconèixe’ls i saver utilitzar-los...."

Neuropsicologia

PREU SESSIÓ

50 euros

Consulta els descomptes per a socis

Ex-enginyer industrial, llicenciat en psicologia i persona compromesa amb el benestar personal i comunitari. M'encoratjo fomentant el creixement personal com a procés i camí.
He viscut durant set anys al continent asiàtic. Buscant, explorant i practicant diferents disciplines científiques i espirituals.
Conec en pròpia pell les conseqüències de l'estrès sostingut. Vinc d'una personalitat altament ansiosa que m'ha portat a tenir severs desajustos en comportament, símptomes -físics i psicològics- i malalties. En el seu extrem vaig passar per: accident cardiovascular -4 trombosis profundes en femoral dreta- i, set anys més tard, una pneumònia severa que va posar en escac la meva supervivència. D'ambdues experiències han quedat empremtes amb les quals convisc avui dia.
També un regal: es va produir un punt d'inflexió i em vaig proposar comprendre i aprendre a regular els desajustos que generen l'estrès i l'ansietat. A partir d'aquest moment van passar de ser botxins a mestres.
Per això, em dedico a acompanyar persones amb ansietat i estrès a detectar els desajustos que els hi estan generant. Permetent així, comprendre i recuperar la innata capacitat que TOTS tenim per regular el nostre sistema nerviós davant els reptes quotidians i vitals.

GALERÍA MULTIMEDIA

1/4

DOCUMENTS I ENLLAÇOS

TESTIMONIS

Joan, te agradezco la mejora que hemos logrado con mi situación laboral. Quiero agradecerte tu empatía, paciencia y calidez .

He podido ver como yo misma me bloqueaba. ¡Simplemente no me daba cuenta!  y, con coraje y paciencia he podido cambiar patrones mentales.

Como efecto, también ha cambiado mi actitud laboral: tomando decisiones con mayor objetividad, sin dramatismos y expresándome con seguridad. Además he adquirido herramientas que puedo usar por mí misma sin depender ayuda externa.

Muchas gracias Joan por acompañarme a sentirme más segura y libre, un auténtico regalo.                     

                                                                                                                -  Silvia Casals -
 

He recuperado el descanso, Tenía dudas en contratar un servicio ONLINE. Estoy sorprendido y agradecido de la calidad obtenida. 


Con Joan, me he sentido en buenas manos en todo momento. Próximo, cercano y a la vez todo un líder que me ha sabido guiar. Las dificultades -ahora ya se que son oportunidades ;-) - acompañado de tu mano se han ido convirtiendo en reto y avance. Dormir 7-8 horas era algo que ya había dado por perdido. Y, ahora vuelve a ser una realidad y responsabilidad pues he comprendido que causaba mi insomnio y que tengo que hacer para que no suceda.
Recomiendo tanto a Joan como a su método de trabajo.

                                                                                                                 - Jesús López -

COMENTARIS SOBRE ESPAI SACRA

Tel.:     93 171 81 87

        648 25 43 88

info@espaisacra.com

C/ de la Independència, 95   

08225 Terrassa

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

Horari d'informació

de dilluns a divendres:

de 10.00 a 13.30

de 16.30 a 20.00

Contingut protegit per © Copyright by ESPAI SACRA

Josep M. B.

Un lloc excel·lent per a guarir-se, créixer o descobrir-se. Bones instal·lacions i atenció a cada persona segons les seves necessitats o interessos. Molt recomanable.

Carles G.P.

Tracte amable, espai molt agradable i molt bons professionals com a mínim els que jo he tractat, totalment recomanable ....❤

Joan R. V.

Fantástico ambiente, me he sentido muy cómodo, totalmente recomendable por la cantidad de actividades que ofrecen en todos los horarios.

Anna V.J.

Un lloc molt acollidor , bons professionals i un espai on et sents molt cuida't❤

Jordi F.

Un equip molt amè, proper, bones persones, respectuosos, costa avuí en dia trobar....
Content de estar amb vosaltres.
Jordi Fontanet

Emma C.

El que més m'agrada d'Espai Sacra i que fa que m'hi senti moooolt còmode és l'inmens RESPECTE PEL PROCÉS DE CADASCÚ, sempre totalment net de judicis i d'expectatives. Aquesta virtut que jo atribueixo tan al personal que hi treballa com les persones que en gaudeixen, fa que et puguis desenvolupar al teu ritme i fluir lliurement, sent tu mateix i com si estiguesis a casa teva. Gràcies Espai Sacra per ser-hi!❤

Anna E.

Moltes gràcies a tot l'equip de Espai Sacra per haver-nos permès seguir fent classe durant el confinament. I també perquè ara continuareu fent-ne on-line. Diu molt de vosaltres que escolteu la nostra veu. Cada dia us supereu! ❤

Hugo M. L.

Un espai molt agradable on m hi trobo molt be