Joan Ribalta

"Ja disposem dels recursos necessaris per conviure saludablement amb l’estrès i l’ansietat. Només cal reconèixe’ls i saver utilitzar-los...."

foto10.jpg

Neuropsicologia

PREU SESSIÓ

50 euros

Consulta els descomptes per a socis

Ex-enginyer industrial, llicenciat en psicologia i persona compromesa amb el benestar personal i comunitari. M'encoratjo fomentant el creixement personal com a procés i camí.
He viscut durant set anys al continent asiàtic. Buscant, explorant i practicant diferents disciplines científiques i espirituals.
Conec en pròpia pell les conseqüències de l'estrès sostingut. Vinc d'una personalitat altament ansiosa que m'ha portat a tenir severs desajustos en comportament, símptomes -físics i psicològics- i malalties. En el seu extrem vaig passar per: accident cardiovascular -4 trombosis profundes en femoral dreta- i, set anys més tard, una pneumònia severa que va posar en escac la meva supervivència. D'ambdues experiències han quedat empremtes amb les quals convisc avui dia.
També un regal: es va produir un punt d'inflexió i em vaig proposar comprendre i aprendre a regular els desajustos que generen l'estrès i l'ansietat. A partir d'aquest moment van passar de ser botxins a mestres.
Per això, em dedico a acompanyar persones amb ansietat i estrès a detectar els desajustos que els hi estan generant. Permetent així, comprendre i recuperar la innata capacitat que TOTS tenim per regular el nostre sistema nerviós davant els reptes quotidians i vitals.

GALERÍA MULTIMEDIA