top of page

XERRADA GRATUÏTA D'ALLIBERACIÓ DE BLOQUEJOS PROFUNDS A TRAVÉS DEL COS I LA VEU (2)

En aquesta xerrada coneixeràs una tècnica per a alliberar bloquejos a través del pròpi cos, mitjançant tècniques corporals i respiratòries i l’ús de la veu. ENTRADA GRATUÏTA Places limitades per ordre d'inscripció

XERRADA GRATUÏTA D'ALLIBERACIÓ DE BLOQUEJOS PROFUNDS A TRAVÉS DEL COS I LA VEU (2)
XERRADA GRATUÏTA D'ALLIBERACIÓ DE BLOQUEJOS PROFUNDS A TRAVÉS DEL COS I LA VEU (2)

Horari i ubicació

Apr 21, 2023, 6:00 PM – 7:00 PM GMT+2

Espai Sacra, Carrer de la Independència, 95, 08225 Terrassa, Barcelona, España

Sobre l'esdeveniment

Xerrada gratuïta sobre Alliberament de bloquejos profunds. Cos i Veu.

“ Accionant el cos, abandonant el control mental i deixant que el bloqueig s’alliberi, trobem un espai interior de calma i pau profunda on experimentem l’essència del que som”

Les vivències traumàtiques queden enquistades a nivell cel·lular. Representen una càrrega inconscient que arrastrem dia a dia, i sense adonar-nos, ens condicionen i ens limiten. Aquesta tècnica de treball està pensada per a alliberar aquests bloquejos a través del propi cos (mitjançant tècniques corporals i respiratòries i l’ús de la veu), elevant-los al nivell de la ment conscient, per poder transitar-los, transmutar-los i finalment alliberar-los a partir de la maduresa del ésser que ets actualment.

El cos com a temple i sostenidor d’aquestes realitats visibles i invisibles que habitem. Com més pur, net i alliberat, més plenitud i energia vital. Per tant més facilitat per actuar davant els reptes de la vida. Així ens podem adonar de la nostra realitat i donar les passes per evolucionar. De vegades allò que s’allibera no es fa conscient, però es igualment alliberat. 

En aquesta xerrada t'explicarem en què consisteix aquesta tècnica de treball, quins beneficis té, en què ens pot ajudar i resoldrem dubtes i qüestions que poden surgir.

A CÀRREC DE PABLO SEGURA

Terapeuta gestalt i professor de Ioga.

Em vaig formar com a Enginyer Tècnic Electrònic i posteriorment, quan ja treballava, vaig fer l’Enginyeria Superior en

Organització Industrial i un Programa de Desenvolupament Directiu (PDD). Desprès de 14 anys de treballar als departaments de Vendes, Màrqueting de Producte, Estratègia i Comercialització a empreses multinacionals, la vida em va proporcionar una camí de sortida quan em van fer fora de l’ultima empresa al 2011. A conseqüència d’això, entro en una crisis existencial, professional i personal, que em força a buscar una sortida en concordança amb el que la meva ànima volia per a mi, tot i que jo encara no sabia, però si sentia en el fons. Aquesta recerca va fer que activés molt mes la pràctica de Ioga que ja feia anys que realitzava i vaig començar pel camí de la meditació i del creixement personal. 

Em formo com a professor de Ioga durant 4 anys a Barcelona. Continuo amb la formació per a Terapeuta Gestalt 4 anys més, també a Barcelona.

Actualment, faig de professor de Ioga (físic i meditació) i com a terapeuta. La teràpia que realitzo està basada en la teràpia Gestalt, la teràpia emocional i vital. El Ioga i l’energia els utilitzo com a recolzament per las processos psicològics i per l’alliberament dels bloqueigs emocionals profunds als cossos físic, energètic, emocional i mental.

La teràpia Gestalt em dona el marc de referencia per observar al pacient, atenent la situació que li genera el patiment principal i que a la vegada li preocupa. Pot ser una emoció, un sentiment o un pensament circular o en bucle. Aquests dificulten o a vegades impossibiliten una vida en serenor i pau. Com es pot alliberar el pacient d’aquest patiment? Mitjançant una evolució del seu propi auto sosteniment i elevació de la maduresa emocional davant allò que li succeeix a la seva vida. Aquest es el procés que desenvoluparem a les teràpies.

Amb més profunditat, Jo he experimentat per mi mateix les tècniques corporals per l’alliberament de les emocions o dels bloqueigs que queden registrats a les cèl•lules del cos. Són aquestes tècniques, junt amb les eines de la teràpia Gestalt i del Ioga, que abordem el taller d’Alliberament de bloqueig profund.

Compartir aquest esdeveniment

bottom of page