top of page

UN TOC DE HOLLYWOOD. PRESENTACIÓ GRATUÏTA

En aquest taller de mostra experimentaràs com, a través de diferents escenes de pel·lícules de Hollywood, les utilitzarem com a eina de treball pel creixement personal. ENTRADA GRATUÏTA Places limitades per ordre d'inscripció.

UN TOC DE HOLLYWOOD. PRESENTACIÓ GRATUÏTA
UN TOC DE HOLLYWOOD. PRESENTACIÓ GRATUÏTA

Horari i ubicació

Oct 21, 2023, 7:00 PM – 8:00 PM GMT+2

Espai Sacra, Carrer de la Independència, 95, 08225 Terrassa, Barcelona, España

Sobre l'esdeveniment

UN TOQUE DE HOLLYWOOD

(Presentació gratuïta)

Dirigit a persones que vulguin fer un treball de creixement personal d'una forma dinàmica i entretinguda, mitjançant la visualització de fragments de pel·lícules conegudes.

Tots volem millorar les nostres vides d'alguna manera. Tots volem superar els nostres obstacles personals per a poder satisfer millor les nostres necessitats, complir els nostres objectius i viure una vida el més plena possible. Jo et puc ajudar a fer tot això, i a divertir-te molt al mateix temps. En els meus tallers de creixement personal, utilitzo “un toc de Hollywood”—escenes d'algunes de les millors pel·lícules de Hollywood—per a il·lustrar els meus arguments, la qual cosa fa que les meves sessions siguin interessants, entretingudes i fins i tot inspiradores. A continuació, m'asseguro que els meus participants apliquin els conceptes mitjançant activitats i exercicis eficaços. He creat un curs de vida en forma d'una sèrie de seminaris, que t'ajudaran a posar en pràctica els principis vitals necessaris per a superar els obstacles que tens, com gestionar l'ego, aconseguir el control emocional, superar les pors, viure amb més amor i alegria, reforçar l'autoestima on mancada, utilitzar el poder de la ment (a través de la PNL), manifestar els desitjos del teu cor, eliminar els mecanismes negatius de defensa com l'evitació i les addiccions, resoldre conflictes efectivament, desenvolupar i mantenir bones relacions, utilitzar les Lleis de l'Univers en el nostre benefici, i molt més. En aquest taller de mostra, presentaré diversos principis diferents del meu curs de vida, així com diverses escenes de pel·lícules de Hollywood per a il·lustrar els meus punts. 

Apunta't a aquesta sessió divertida i informativa!

A càrrec de David Mackay,

David ha estat formador, director de tallers, i coach des de fa més de 10 anys. Després de llicenciar-se en psicologia per una de les millors universitats dels EUA, Vanderbilt, va obtenir la certificació de formador i coach d'una de les principals empreses de formació empresarial dels EUA, Fred Pryor. Durant diversos anys va impartir els tallers de formació de resolució de conflictes, habilitats de comunicació i intel·ligència emocional per al públic en general per tot els Estats Units.

Però l'impuls de David per ajudar als altres va molt més allà de les competències transversals específiques. David ha estudiat àmpliament en els camps del desenvolupament professional i el creixement personal i ha après les modalitats més eficaces de la psicologia moderna, i ha combinat les tres coses per a crear els tallers de formació i el coaching d'avantguarda que han demostrat ajudar les persones a superar els seus obstacles i aconseguir la vida que realment desitgen, tant en el treball com a casa.

Al 2018, va fundar la seva pròpia organització en la qual té l'opció d'utilitzar la seva passió pel cinema de Hollywood per a il·lustrar els seus arguments en els seus tallers de formació, creant així experiències d'aprenentatge que són tan interessants i inspiradores com a eficaces i transformadores.

David ha viatjat per tot el món i ha viscut pel seu compte en diversos països estrangers. Ara viu permanentment prop de Barcelona, Espanya. 

Compartir aquest esdeveniment

bottom of page