top of page

TANTRA I SANACIÓ SEXUAL FEMENINA. CONFERÈNCIA GRATUÏTA

Us convidem a venir a aquesta xerrada per a compartir i parlar del tantra i com a través d'aquesta pràctica mil·lenària, podem utilitzar l'energia sexual per a poder aprofundir a través del cos i alliberar tot allò que va generar dolor i ens impedeix gaudir d'una vida harmoniosa en tots els àmbits.

TANTRA I SANACIÓ SEXUAL FEMENINA. CONFERÈNCIA GRATUÏTA
TANTRA I SANACIÓ SEXUAL FEMENINA. CONFERÈNCIA GRATUÏTA

Horari i ubicació

Nov 09, 2022, 7:00 PM – 8:00 PM

Terrassa, Carrer de la Independència, 95, 08225 Terrassa, Barcelona, España

Sobre l'esdeveniment

CONFERÈNCIA GRATUÏTA SOBRE SANACIÓ SEXUAL FEMENINA

Us convidem a venir a aquesta xerrada gratuïta per a compartir i parlar del tantra i com a través d'aquesta pràctica mil·lenària podem utilitzar l'energia sexual per a poder aprofundir a través del cos i alliberar tot allò que va generar dolor i ens impedeixi gaudir d'una vida harmoniosa en tots els àmbits.

ENTRADA GRATUÏTA

PLACES LIMITADES PER ORDRE D'INSCRIPCIÓ

A càrrec de Alba Muriana 

Soc professora de hatha ioga, ioga nidra, kundalini ioga i especialitzada en processos de sanació i empoderament de la dona a través del ioga kundalini.

Em dedico plenament a impartir classes i a seguir aprenent per a crear espais d'autoconeixement i sanació a través del ioga i el gran ventall d'eines que ens proporciona, a través de la meditació i la respiració conscient.

I Eva Sevilla

Les meves experiències i camí de vida em porten a descobrir diferents arts, formant-me i aprofundint en Tantra, Advaita Vedanta, Sexualitat, intel·ligència emocional, Coaching quàntic, PNL, neurociències, expressió corporal, dansa creativa, ioga... Nodrint-me dels meus propis passos per a oferir i donar allò que ressona, vibra i fa cantar al meu cor.

És un plaer acompanyar-te en el teu procés de transformació personal i aprofundir en el camí de retorn a tu.

Compartir aquest esdeveniment

bottom of page