top of page

TALLER "SANACIÓ SEXUAL FEMENINA I SOUND HEALING"

Aquest taller està creat per a totes aquelles dones que sentin ganes d'experimentar com l'energia sexual pot transmutar energies bloquejades tant en el cos físic com en el cos emocional, que estiguin impedint una vida realitzada i joyosa a diferents nivells. PREU: 63€ * Descompte especial per socis

TALLER "SANACIÓ SEXUAL FEMENINA I SOUND HEALING"
TALLER "SANACIÓ SEXUAL FEMENINA I SOUND HEALING"

Horari i ubicació

Nov 13, 2022, 10:00 AM – 2:00 PM

Terrassa, Carrer de la Independència, 95, 08225 Terrassa, Barcelona, España

Sobre l'esdeveniment

JORNADA DE SANACIÓ SEXUAL FEMENINA I SOUND HEALING

Jornada de sanació sexual femenina amb teràpia vibracional per a l'harmonia vital sexual de les dones.

 Aquest taller està creat per a totes aquelles dones que sentin ganes d'experimentar com l'energia sexual pot transmutar energies bloquejades tant en el cos físic com en el cos emocional, que estiguin impedint una vida realitzada i joyosa a diferents nivells.  El taller està enfocat en pràctiques de tantra ioga, que es combinaran amb kundalini ioga i bany sonor per a fer un treball profund on arribar a les capes subconscients de les nostres memòries tant ancestrals com presents, per a alliberar dolor i transformar-ho en amor i poder.  

En el taller realitzarem: 

- Kriya per a alliberar el trauma 

- Bany sonor amb bols de quars per a la transmutació i l'harmonia de les energias 

- Experiència creativa artística a través de la perspectiva de tantra ioga 

- Harmonització de memòries del llinatge femení

PREU: 63€

Associats Espai Sacra: 54€

A càrrec de Alba Muriana 

Soc professora de hatha ioga, ioga nidra, kundalini ioga i especialitzada en processos de sanació i empoderament de la dona a través del ioga kundalini.

Em dedico plenament a impartir classes i a seguir aprenent per a crear espais d'autoconeixement i sanació a través del ioga i el gran ventall d'eines que ens proporciona, a través de la meditació i la respiració conscient.

I Eva Sevilla

Les meves experiències i camí de vida em porten a descobrir diferents arts, formant-me i aprofundint en Tantra, Advaita Vedanta, Sexualitat, intel·ligència emocional, Coaching quàntic, PNL, neurociències, expressió corporal, dansa creativa, ioga... Nodrint-me dels meus propis passos per a oferir i donar allò que ressona, vibra i fa cantar al meu cor.

És un plaer acompanyar-te en el teu procés de transformació personal i aprofundir en el camí de retorn a tu.

Compartir aquest esdeveniment

bottom of page