top of page

Taller Intensiu de Numerologia Integral i ABC d'Astrologia

Es treballa un ABC de Numerologia Pitagòrica, en relació amb l'estudi del nom i la data de Naixement, a més de Numerologia Cíclica/Predictiva. PREU 4 TALLERS : 320 € Descompte especial per a socis

Taller Intensiu de Numerologia Integral i ABC d'Astrologia
Taller Intensiu de Numerologia Integral i ABC d'Astrologia

Horari i ubicació

Feb 12, 2022, 10:00 AM – 2:00 PM

ESPAI SACRA, Carrer de la Independència, 95, 08225 Terrassa, Barcelona, España

Sobre l'esdeveniment

Es treballa un ABC de Numerologia Pitagòrica, en relació amb l'estudi del nom i la data de Naixement, a més de Numerologia Cíclica/Predictiva. Tot des d'una perspectiva clàssica, però també integral i moderna on es parla d'alguns aspectes relacionats amb altres tipus de Numerologia i sobretot també en relació amb els conceptes més claus de l'Astrologia, utilitzant exemples de les dates i els noms de les persones que assisteixin al curs, sempre que es pugui.

OBJETIUS:

L'Objectiu del mateix és entendre'ns millor a nosaltres mateixos i als altres a través de la visió simbòlica dels números i la resta d'aspectes mencionats. De manera que la persona que hi assisteixi tingui els elements necessaris per entendre què és això de la Numerologia, com es fa un quadre de Numerologia i com treballar-la al llarg del temps a partir del que aprèn en el taller. Va dirigit a persones amb ganes d'evolucionar i transformar-se connectant-se amb la seva veritable essència.

Qui l'imparteix

GERARD NUMINTE

Format a l'Institut de la Consciència de Waldo Vieira i alumne de l'Xaman Pere de Armenteras.

Format en Psicologia i coaching transpersonal a través de Numerologia, Astrologia i Eneagrama

TOTES LES ACTIVITATS S'IMPARTEIXEN RESPECTAN LES NORMES SANITÀRIES ESTABLERTES PER EVITAR LA PROPAGACIÓ DEL COVID

Compartir aquest esdeveniment

bottom of page