top of page

TALLER DE VEU CONSCIENT

Un viatge a través del so, la paraula i el gest, per a retrobar-nos amb la nostra essència lliure i sense judici. PREU: 30€ Descompte especial per a socis/es d'Espai Sacra Places limitades!

TALLER DE VEU CONSCIENT
TALLER DE VEU CONSCIENT

Horari i ubicació

Oct 21, 2023, 10:00 AM – 1:00 PM GMT+2

Espai Sacra, Carrer de la Independència, 95, 08225 Terrassa, Barcelona, España

Sobre l'esdeveniment

QUE ÉS LA VEU CONSCIENT?TALLER DE VEU CONSCIENT

La veu conscient és, en poques paraules, el so de la vibració de la nostra ànima. És alinear la teva freqüència i el teu so, amb el teu cor. És aprofundir en el pou de l'esperit per a treure a la llum les veritats de la teva ser i com aquestes, són compartides amb els altres, que no són més que un reflex de la teva pròpia vibració. En la unitat trobem la veuprimigènia. Trobem aquesta sensació de connexió quan tots estem entonant aquest mateix cant, així que la veu conscient és la nostra essència més pura, és la nostra veritat feta cant, feta paraula i gest. És un moment íntim amb el nostre ésser per a dir, aquí estic, aquesta soc jo.

DES D'ON ES TREBALLA? Contràriament al que pensem, la veu de l'ànima es treballa en gran part des de l'abisme del silenci. Per a entendre el poder del so, hem d'aprendre a endinsar-nos en el poder del buit per a després, aixecar el vol i retrobar-nos amb el grup, amb les veus de la tribu que ens recorden que tots som un. No s'han de subestimar els silencis. A vegades, l'esperit calla per a cridar veritats absolutes. 

QUÈ TREBALLAREM?

  • Connectarem amb l'energia subtil del nostre cos i les seves memòries a través de la veu parlada, el cant, la respiració i el moviment.
  • Obrirem el canal creatiu des de les seves diferents disciplines per a trobar allò que la nostra ànima anhela expressar. Un viatge a través del so, la paraula i el gest per a retrobar-nos amb la nostra essència lliure i sense judici. Un viatge per a habitar el present.
  • Aprendrem a gaudir del nostre cant primitiu,connectant amb la sanació que aquest provoca. Ens obrirem en sentir de les altres veus per a treballar el cant en grup i retrobar-nos amb els beneficis de ser una sola veu.

A CÀRREC DE CLÀUDIA ANYOR

Graduada en Educació Infantil i Art Dramàtic . Va ser quan vaig acabar la carrera en interpretació que vaig començar a buscar coneixement en el meu Auto Coneixement. Vaig iniciar el camí en la Akademia de Borja Vilaseca, després vaig entrar en el món de les teràpies energètiques a través del Reiki i la Sonoterapia i participo en múltiples tallers i formacions de Cant Conscient, Cant Vez-Úter, Viatges a través del so intuïtiu, Xamanisme, etc. 

Al mateix temps, soc facilitadora de cercles i tallers en espais com Espai Philae amb Anna Sabaté i Espai Themis amb Noelia Salazar alhora que imparteixo classes particulars de veu conscient en el meu domicili.

Compartir aquest esdeveniment

bottom of page