top of page

RECONEIXENT EL NOSTRE CICLE MENSTRUAL

NECESSARI RESERVAR PLAÇA APORTACIÓ 75 € IMPARTEIX Agustina Heredia

RECONEIXENT EL NOSTRE CICLE MENSTRUAL
RECONEIXENT EL NOSTRE CICLE MENSTRUAL

Horari i ubicació

Sep 22, 2018, 10:00 AM – 8:00 PM

ESPAI SACRA, Carrer de la Independència, 95, 08225 Terrassa, Barcelona, España

Sobre l'esdeveniment

Aquest és un taller sobre l'experiència de les dones, els seus cicles femenins i les seves fases. Aprendrem a reconèixer les nostres fases, a reconèixer el nostre cos i els seus canvis al llarg del cicle, perquè tota aquesta informació sigui útil en el nostre dia a dia.

Compartirem entre dones i homes, obrint-nos a la possibilitat de curar junts, des de l'enteniment de qui som i de com funciona el nostre cos en el més ampli dels sentits.

Un taller per a reconnectar-nos amb el temps espiral, amb una percepció del temps integral, com una experiència de vida i no com una cosa externa. Sortir del paradigma patriarcal del temps lineal i endinsar-nos en la profunditat del cercle.

Reconèixer les nostres fases, la dansa hormonal que passa cicle a cicle, naturalitzar la menstruació i donar el lloc a l'atenció en l'ovulació com real motora del cicle. Que puguis entendre en profunditat el que passa al teu cos físic, en l'emocional i en el mental en cada etapa del cicle. Compartirem, en cercle, dubtes i inquietuds sobre com vivim les dones la menstruació, els canvis que el cicle implica i què podem fer perquè l'experiència menstrual sigui naturalitzada.

Imparteix: Agustina Heredia

Mare, caminant de la vida. Autora de Quadern Menstrual, professora i formadora de Ioga especialitzada en Ioga per a la Dona, astròloga, doula i terapeuta menstrual, dona acompanyant de processos de vida.

Compartir aquest esdeveniment

bottom of page