top of page

ENERGIA RESSONANT DE L'ÀNIMA

L'activació de l'Energia Ressonant de l'Ànima, desperta un procés de consciència i re connexió amb el nostre veritable Ser i la nostra essència. PREU: 60€ Descompte especial per a socis/es d'Espai Sacra

ENERGIA RESSONANT DE L'ÀNIMA
ENERGIA RESSONANT DE L'ÀNIMA

Horari i ubicació

Apr 02, 2022, 10:00 AM – 2:00 PM

Terrassa, Carrer de la Independència, 95, 08225 Terrassa, Barcelona, España

Sobre l'esdeveniment

Tot és energia i l'energia està en moviment constant dins i fora de nosaltres. 

Quan l'energia s'activa o es sintonitza entrant en ressonància amb la Font, és capaç d'expressar-se i obrir espai per a un profund procés de transformació.

La transmissió d'Energia Ressonant de l'Ànima o activació d'energia kundalini, desperta la força d'energia vital que hi ha dins de nosaltres. Obre els canals energètics mentre desfà emocions estancades i ens connecta a una experiència real d'expansió i connexió, portant-nos cap al potencial il·limitat que tots tenim dins. Això desperta un procés de consciència i re connexió amb el nostre veritable Ser i la nostra essència, provocant ajustos cap a la unitat de qualsevol conflicte intern i obrint camí al ball de les llums i ombres en nosaltres, desembussant les canonades de l'Ésser. 

Aquesta vibració que es desperta per a ser ballada, ens porta a un estat de major presència i Llibertat, que ens omple d'apoderament i vida. Físicament, a aquesta energia que podem sentir moure's dins del cos, ballant al costat de la música com a espasmes, tremolors, pulsacions o vibracions, li anomenen kundalini. La serp enrotllada en els chacras inferiors despertant fins a ascendir al chacra corona on hi ha la unió de les polaritats. Unió de Shiva i Shakti. També podem parlar del moviment del Iíquid cefaloraquidi que circula per l'interior de la columna que arriba fins a la glàndula pineal i activa el DMT natural que tenim en el nostre cervell i que és responsable d'Estats de éxtasi místic o connexió amb Déu o amb experiències espirituals. Per al que pot succeir les paraules queden curtes. 

Mes allà de les interpretacions de la ment, el cos es mou amb una dansa interna, ancorant les seves necessitats per a trobar el moviment de l'energia que es reconnecta i retorna a l'essència.. L'única cosa que és necessari és la entrega i la rendició a la saviesa d'aquest moviment d'energia en tu. Entrega i rendició a l'experiència de desbloqueig d'alguna cosa que pot explotar en plor, crit o riallada... buit extátic, llum, colors, foscor... éxtasi, dissolució amb el cosmos o quietud i silenci. Tot és perfecte i diferent en cada sessió i tot és el que cada persona necessita en aquest moment per a la seva evolució.

La sessió comença una vegada acaba. L'interessant no és l'experiència que es té externa sinó interna. L'important no és el que succeeix en la sessió, sinó els canvis que provoca després en la vida de qui la rep. Tombar-te amb música alta, tancar els ulls i rendir-te a tu, al que hi ha dins de tu i permetre que s'expressi abraçant aquest ball. Des de la no dualitat, la no expectativa ... tot pot ser i permetre que sigui és el que fa que el procés sigui transformador. Alguns beneficis Augment de sentits psíquics intuïció o augment dels teus propis potencials. Apoderament i connexió amb el teu ser intern. 

Més felicitat i alegria en la teva vida. Desbloqueig d'algun tema emocional. Obertura a noves etapes de la teva evolució i creixement personal. Sanació física encara que no sigui el que es busca, s'han donat casos, si el que es desbloqueja té a veure amb el símptoma.

Tot el que s'experimenta en plenitud es converteix en èxtasi. Tot el que s'observa i es permet que s'expressi et fa lliure.

FACILITADORS:

Fernanda Carvalho i Mark Pulido, Terapeutes holístics i integratius.

PREU: 60€

Compartir aquest esdeveniment

bottom of page