top of page

DESCOBREIX EL SÒL PELVIÀ

Veniu a conèixer el vostre sòl pelvià, a través de la respiració, el moviment i el ioga. Us proposo un taller per descobrir junts aquesta zona oblidada del nostre cos...... PREU CAP DE SETMANA 60 € Descompte especial per a socis. Aforament limitat per ordre d'inscripcions

DESCOBREIX EL SÒL PELVIÀ
DESCOBREIX EL SÒL PELVIÀ

Horari i ubicació

Nov 27, 2021, 4:30 PM – Nov 28, 2021, 6:30 PM

ASSOCIACIÓ ESPAI SACRA, Carrer de la Independència, 95, Terrassa, España

Sobre l'esdeveniment

DESCOBREIX EL TEU SÒL PELVIÀ: anatomia, ioga i moviment

- Preu cap de setmana 60 €    Preu cap de setmana associat  50 €

Horari:   DISSABTE       de 16:30 a 18:30

                  DIUMENGE     de 16:30 a 18:30

- Descripció:

Amb aquest taller podrem conèixer l'anatomia del sòl pelvià i aprendre a moure'l amb consciència, tot i que tracti d'un múscul molt subtil, i a vegades ens és desconeguda la seva existència, coneixerem la seva anatomia en l'àmbit ossi i muscular. El moure'm, relaxarem, i alliberarem la zona a través de la respiració, el moviment i el ioga.

Aprendrem a relaxar tota la musculatura que l'envolta a través de diversos exercicis i amb l'ajuda de diferents Props com la Back Mitra entre d'altres.

Així doncs, el taller s'estructura en una sèrie d'exercicis que ens permetran conèixer aquest múscul i aprendre a treballar-lo per tal de millorar la nostra salut pelviana a curt i llarg termini.

A qui va dirigit:

Aquest taller està recomanat per a totes aquelles persones que volen tenir un coneixement més ampli de la zona pelviana i del perineu, però també per a totes aquelles que, simplement, volen aproximar-s'hi per pri.mera vegada.

Als practicants de ioga, coneixerem la zona on es troba el primer chakra muladhara i la relaxarem perquè pugui estar lliure de tensions i l'energia flueixi, també aprendrem a activar bé el sòl pelvià en les diferents asanes, això ens ajudarà a les nostres sessions de ioga personals.

Als corredors, amants de la bici i l'equitació, aquests esports creen un gran impacte al sòl pelvià.

Veniu per a explorar aquesta zona des d'un altre punt de vista i així poder-la cuidar abans que arribin els problemes, com les incontinències o els prolapses.

Totes les activitats compleixen les normes sanitàries establertes pel COVID-19

Compartir aquest esdeveniment

bottom of page