top of page

COMUNICACIÓ CONSCIENT. Tallers

Un espai per posar en pràctica diversos recursos que ens ajudaran a tenir una comunicació més conscient, compassiva i assertiva amb nosaltres mateixos i amb els altres. PREU: 30€ Descompte especial socis

COMUNICACIÓ CONSCIENT. Tallers
COMUNICACIÓ CONSCIENT. Tallers

Horari i ubicació

May 15, 2021, 4:30 PM – 7:00 PM

ESPAI SACRA, Carrer de la Independència, 95, 08225 Terrassa, Barcelona, España

Sobre l'esdeveniment

Mindfulness i Comunicació conscient

Us invitem, aquest taller vivencial que gira entorn al mindfulness i a la comunicació conscient per posar en pràctica diversos recursos que ens ajudaran a tenir una comunicació més conscient, compassiva i assertiva amb nosaltres mateixos i amb els altres. Treballarem aquests ítems a través de diversos exercicis pràctics de meditació, mindfulness, consciència corporal, llenguatge verbal i no verbal. Tot plegat, per contribuir a una major presència, consciència i benestar amb nosaltres mateixos i amb els altres.

***

Sessions: 2’30hores/sessió

Dies i horaris: Dissabte 15 de maig de 16,30 a 19h.

Dirigit: Adults amb ganes de millorar la seva comunicació.

Preu: 30€ 

Objectius:

· Promoure una comunicació (interpersonal i intrapersonal) més conscient, compassiva i assertiva cap a un mateix i cap els altres.

· Fomentar relacions interpersonals més harmonioses, coherents i honestes.

· Promoure l’escolta activa, la consciència corporal i sensorial; el llenguatge verbal i conscient.

Descripció: En aquest taller, es compartiran recursos per posar en pràctica a la nostra vida quotidiana i així abordar els objectius plantejats. Un taller, que tot i que contempla elements teòrics (com les bases de la Comunicació No Violenta de M. Rosenberg), és vivencial i pràctic. A través de jocs, pràctiques de meditació, mindfulness, consciència corporal i sensorial; llenguatge verbal i no verbal per una major actitud de presència, escolta activa, empatia i consciència en la nostra comunicació. Es realitzen pràctiques individuals i dinàmiques grupals.

Facilitadora: Marta Robles (Instagram: @silencis_mindfulness)

Màster en Relaxació, Meditació i Mindfulness de la Universitat de Barcelona i Certificació com a professora de hatha Yoga per l’Escola Sivananda (Àustria). S’ha format, viatjat i viscut a Espanya, Mèxic, Índia i Sri Lanka. Ha col·laborat en empreses, centres públics i privats, escoles i programes universitaris. 

Actualment cursant la formació en Teràpia Sistèmica Transpersonal de la Escuela de Desarrollo Transpersonal (Madrid).

Compartir aquest esdeveniment

bottom of page