top of page

CERCLES DE LLUNES

TROBADES APORTACIÓ CONSCIENT RESERVAR PLAÇA

CERCLES DE LLUNES
CERCLES DE LLUNES

Horari i ubicació

May 28, 2018, 8:00 PM – 9:30 PM

ESPAI SACRA, Carrer de la Independència, 95, 08225 Terrassa, Barcelona, España

Sobre l'esdeveniment

Cercle de Llunes - Cercle de Dones

Reconnecta't amb la teva essència femenina.

Vivim en l'era de la tecnologia, la informació, el soroll, una era que viu a tota velocitat, on l'estrès, les preses, la rigidesa dels horaris, etc., fan que l'escolta i el silenci sigui una missió moltes vegades gairebé impossible.

Per aquest motiu us proposem participar en aquest cercle de dones on puguem cultivar l'essència i fortalesa femenina de cadascuna, on poder parlar des del cor i on es pogués donar temps per una escolta oberta, sana i tranquil·la.

Cercle de Llunes, com la majoria de cercles de dones que es faciliten arreu del món, ofereix a les participants seure en forma de cercle, recordant que totes tenim dret de ser vistes i escoltades de la mateixa forma, transformant l'espai d'una forma natural, en un espai segur de sanació.

Aquesta forma ens acompanya cap a un viatge d'introspecció, a la vegada que ens permet sentir la força i el recolzament del grup.

Des de la tendresa, l'amor i sense judicis podrem recordar qui som, d'on venim, cap a on anem, què volem fer... sent més conscients de la nostra essència de vida co-creadora, intuïtiva, cíclica i naturalment sàvia, així com honorar el poder del nostre llinatge femení i ancestral.

Juntes projectarem els nostres somnis, ja que la participació en el cercle facilita la realització de canvis profunds per poder portar i viure una vida més plena i harmoniosa, sent clau en el nostre camí d'integració com a dona. Un lloc on deixar màscares, càrregues, obligacions i gaudir més de ser nosaltres mateixes.

Aprendrem a escoltar i a escoltar-nos, afavorint una millor comunicació en les nostres relacions, trencant el pensament lineal, lògic i imperant de la societat en la qual estem immerses (patriarcat), el que fa que moltes vegades ens arrossegui, i quan això succeeix, vénen els buits i les crisis existencials que poden sorgir a qualsevol edat i en qualsevol etapa de la nostra vida.

Activitats que realitzem: Exercicis de relaxació, meditació, dinàmiques per activar i xerrar en relació als diferents temes proposats, balls, cançons, lectura de texts, tallers creatius, etc.

Beneficis de la participació al Cercle de Llunes:

• Connectar amb el femení.

• Obrir el cor per estimar i deixar-se estimar.

• Compartir emocions.

• Transmutar energies.

• Sostenir-nos i recolzar-nos.

• Mirar-se sense judici.

• Sentir-nos reconegudes i acceptades.

• Crear confiança.

• Millorar la seguretat i la confiança personal.

• Connectar amb el plaer i amb la teva sexualitat femenina.

• Rebaixa l'ansietat i l'exigència.

• Millora l'autoestima i la comunicació.

"Un círculo de mujeres te ayuda a encontrar el río de tu vida y te apoya en el proceso de entregarte a su corriente". Marian Woodman

Compartir aquest esdeveniment

bottom of page