top of page

AUTOESTIMA'T. CICLE DE TALLERS

Molt sovint la dieta i l'esport no son suficients per tenir la silueta que desitjes....Ens deixem un factor molt important... LA MANERA DE SENTIR LA VIDA determina el teu aspecte corporal PREU: 80€ mensuals

AUTOESTIMA'T. CICLE DE TALLERS
AUTOESTIMA'T. CICLE DE TALLERS

Horari i ubicació

Oct 08, 2022, 10:00 AM – 12:00 PM

Terrassa, Carrer de la Independència, 95, 08225 Terrassa, Barcelona, España

Sobre l'esdeveniment

Cicle de Tallers AUTOESTIMA’T

TALLERS DESTINATS A totes aquelles persones que tenen una lluita cada dia amb elles mateixes quan es miren al mirall. Que s’auto-exigeixen i s’auto-imposen ser millors, sobretot pel què fa al respecte a l’aspecte del cos i aspecte físic.

TEXT INTRODUCTORI:

Els estàndards socials, l’educació dels pares, les experiències d’abandonament o d’exclusió ens han fet créixer sentint que no som perfectes, que no som suficients, que sempre podem millorar. Els aprenentatges que nosaltres hem rebut de l’entorn on hem viscut marquen la percepció que avui dia tenim de la vida i d’aquí el fet de voler-nos projectar o voler ser diferents del què som.

Quan fem dieta o esport amb la finalitat de ser millors i de canviar el nostre aspecte físic, en realitat el què estem fent és transformar-nos en un “Hitler” de nosaltres mateixos...Els hàbits saludables (alimentació, esport, etc..) haurien de ser duts a terme des de l’amor, des de la intenció de sentir-te millor, de fer bona digestió, de tenir més salut i energia.... mai des de l’obligació i l’auto-imposició.

De fet, quan és així, auto-imposat, deixa de ser saludable i es converteix en una lluita per ser diferent. Es possible que inclús t’emetis a tu mateix cada dia quan et mires al mirall una CRÍTICA... Aquesta insatisfacció genera dues conseqüències:

1. Alimentes el teu ego i entrenes uns bucles mentals centrats en criticar-te amb facilitat i a intoxicar-te interiorment a través d’aquests pensaments. Això genera molta infelicitat.

2. Entres en una lluita i un cercle negatiu entre tu i la dieta/esport/roba... a major insatisfacció, més autoexigència, i per tan... acabes en una presó (imposada per tu mateix) de la qual et sents atrapat, sents que no ho pots deixar sense que el cos faci un efecte rebot i torni al seu estat habitual.

L’Efecte rebot no és res més que una evidència que hi ha una LLUITA.

El nostre sistema biològic uneix sistema nerviós i biologia corporal a través de la glàndula Hipòfisis. Així que aquesta glàndula és la que vincula la manera de pensar i les funcions corporals, i ho fa a través d’hormones i neurotransmissors.

Si nosaltres enviem atacs (autocrítica), el cos reacciona als pensaments que tenim, i genera el metabolisme pertinent: Activa mecanismes de defensa per protegir-se generant més grassa i acumulant aigua entre d’altres....

En resum, la crítica cap a nosaltres mateixos ens fa guanyar pes i volum!!!

Quan et mires al mirall, què et dius interiorment?... ho has detectat??

Et proposo a través del cicle de tallers AUTOESTIMA’T deixar la lluita, deixar-te en pau, que et donis permís per ser, que gaudeixis de qui ets... La via saludable passa en primer lloc per donar-te el reconeixement que et mereixes i que necessites... i el cos tot solet anirà expressant la teva millor versió, convertint-te així en una persona genuïna.

ESTRUCTURA I EINES DEL TALLER:

El taller consta de 4 parts molt marcades:

1. M’exploro. Atrevir-me a mirar-me al mirall, a tocar-me, a observar-me... Sentir el judici que faig amb mi mateix/a. Què m’explico?... quins arguments hem dono?... m’auto-exigeixo ser diferent?. Finalitat=> no negar-me, no evitar-me, no fugir... Mirar el meu Jo Real

2. Em comprenc. Em veig i comprenc per què soc així (la manera de sentir, el meu inconscient, els meus ancestres, els meus traumes, el meu caràcter, la meva educació em fa ser com soc i tenir el cos que tinc) Finalitat => em veig, em comprenc i em perdono

3. M’accepto. Deixo de muntar ideals sobre COM HAURIA DE SER (el Jo que projecto) i començar a entendre la coherència del JO REAL. M’estimo, m’abraço i hem permeto ser així.

4. Em projecto. Des de la coherència (no des de l’ideal), busco la meva millor versió. Com vull brillar, com és brillar. Em comprometo a cuidar-me amb mi mateix/a. Quina és la posició respectuosa cap a mi que em permet cuidar-me? Quina alimentació vull donar-me? Què vull explicar-me per dins? Com modelo el meu cos perquè sigui òptim (tenint en compte les meves bases i característiques de coherència)?... Finalitat => si jo hem defenso, si jo crec amb mi, brillaré... es manifestarà Shen (que és la meva essència) i em converteixo en una persona genuïna.

CALENDARI:

M’exploro:

1. 08/10/22 El meu cos expressa per fora les emocions que vivim per dins. Conceptes aigua i grassa.

2. 22/10/22 com hem percebo jo mateix/a.

3. 05/11/22 Quin és el meu nen/a ferit/da? ... el conec

4. 19/11/22 Què m’explico cada dia quan m’emmirallo?

5. 3/12/22 Relació entre sistema nerviós, sistema hormonal i la forma del cos

Em comprenc

6. 17/12/22 Rescato el nen interior ferit. Em materno..

7. 14/01/23 Visualitzo el meu cos des d’altres punts de vista. Què persegueix el meu cos amb la forma que té?

8. 28/01/23 Com m’afecta el què pensen els altres de mi

9. 11/02/23 Dialogo i hem reconcilio amb el meu cos i el meu aspecte

10. 25/02/23 Antulls (“atracons”)... Com em relaciono amb el menjar

M’accepto

11. 11/03/23 Justificacions de l’ego... Com ens auto-enganyem

12. 25/03/23 Em reconec?... Em puc veure les virtuts?

13. 15/04/23 Tot allò que el cos fa per nosaltres... Quin sentit té estar dins d’un cos?

14. 29/04/23 M’estimo, m’honro i em comprometo amb mi

15. 13/05/23 Amor constructiu versus amor destructiu

Em projecto

16. 27/05/23 Em sento sensual i seductor/a?

17. 03/06/23 El despertar de Shen. Deixo sortir aquesta persona que jo soc en realitat

18. 17/06/23 Qui vull ser i com vull sentir-me a partir d’ara...

Cada taller té una durada de 2h, i s’utilitzarà eines com:

- Cercle per compartir sentiments i emocions, compartir el trànsit i el que se’ns remou per dins

- Meditacions per visualitzar o transformar

- Moviment corporal: Rio Abierto – posicions corporals bioenergètiques

- Tècniques d’auto comprensió i coneixement: PNL i Taoisme

- Tècniques d’alliberació emocional: tàpping, i altres...

- Tècniques corporals: auto-massatge, auto-drenatge...

- Tips i recomanacions alimentaries, nutritives i culinàries des de la Macrobiòtica i la Naturopatia.

L’Autoestima requereix un manteniment, requereix uns hàbits que s’han de cuidar internament a ser possible, a diari. L’objectiu de cuidar la teva autoestima diàriament pot ser una pràctica que facis una estona cada dia i en el taller et donarem les eines per fer-ho. Però lluny de que torni a ser una imposició.... sinò que puguis connectar amb les ganes de fer-ho, sense “OBLIGACIONS”.

BENEFICIS DEL TALLER:

• Generar una consciència interior que nodreixi la teva biologia, i com a conseqüència el teu aspecte físic canvií.

• Aprendre rutines i recursos per tal de pujar el teu amor pròpi i la capacitat d'apoderar-te.

• Creure en tu mateix/a, permetre't ser, alliberar lastres, prendre millors decisions.

• Que siguis capaç de reproduir a casa teva i cada dia els recursos obtinguts del curs per tal de seguir-te cuidant i estimant la resta dels teus dies.

PREUS I CONDICIONS

Preu mensual: 80€/mes (40€ per taller). S’abona el primer taller de cada més a la recepció del centre.

Reserva: 80€ per transferència bancària. Aquest import correspon al pagament de l’últim més del taller, per tan, la darrera mensualitat no s’haurà d’abonar. Si no es finalitza el taller no es retorna l’import.

Format: presencial

No es poden fer tallers individuals. L’Auto estima’t està pensat per fer una evolució i un treball consecutiu que es durà a terme a través de cada un dels tallers, per aquest motiu no té cap sentit fer un taller individual.

A CÀRREC DE EMMA CANALS

Sempre he buscat sentir-me lliure, encaixar en aquest món el el qual massa sovint m’he sentit que no estava fet per persones com jo. M’he maltractat fins a més no poder, i la meva ment m’ha portat per camins de fantasia i de tortura fins aconseguir treure’m constantment del meu centre.

Durant tots aquests anys he entès  que   sempre, sempre, sempre la resposta i la sol.lució son dins meu, i que molt sovint i gràcies a l’ajuda d’altres professionals, he pogut trobar un lloc on situar-me que m’ha permès acceptar i decidir la millor manera per mi.  He entès que no puc esperar que la vida s’alineï de la manera que jo necessito en cada moment, sinó que soc jo que en cada moment he de buscar la manera de sentir-me millor dins de la vida.

Aquest aprenentatge és el que m’ha portat a obrir les consultes de Kinesiologia Emocional, les quals representen un camí cap a l’autoconeixement,  donat que sempre la sol.lució i la millor resposta està en cadascú de nosaltres.

Compartir aquest esdeveniment

bottom of page