Joan Carles Colet

Totes les persones som complertes, creatives i plenes de recursos per naturalesa, tu també. 

Foto Joan Carles.jpg

Coaching Co-actiu

PREU SESSIÓ

50 euros

Consulta els descomptes per a socis

Format com a Professor d'Infantil i Primària, desprès de seguida hem va interessar el mon empresarial. Em vaig formar en Màrqueting, Ventes i Direcció Empresarial. Durant trenta anys he venut, dirigit equips de vendes i Màrqueting, i dirigit empreses en entorns internacionals. També he co-creat 3 empreses.
Tot i aquesta experiència, no estava content de com actuava, de com em relacionava amb mi mateix, amb les meves filles, família, amics i companys de feina.
És per això que vaig començar un procés personal de Coaching-Coactiu i a mesura que anava canviant, vaig descobrir que el meu Propòsit de Vida era ajudar a transformar a persones perquè creïn un món millor, canviant la seva manera de ser i actuar, per ser i fer allò que realment volen ser...i potser encara no ho saben.
Soc Coach Co-Actiu Certificat, i també Coaching de Relacions en sistemes (+ d'1, parelles, famílies, equips.)

GALERÍA MULTIMEDIA

DOCUMENTS I ENLLAÇOS

TESTIMONIS

Agradecer a Joan Carles el trabajo que hemos hecho, que me ha hecho tomar conciencia de la importancia de tener los valores definidos y poder tener así los objetivos claros a seguir.

                                                                        - Emi, Terapeuta Corporal -
 

Joan Carles es exquisito, su coaching es profundo y retador, remueve los cimientos del cliente de una manera directa para despertar el cambio.
Bibiana Lorente, Manager de Proyectos de Innovación & Coach