Aurora Guerrero

"Ajudar al fet que l'infant augmenti la consciència del seu propi cos, de les seves sensacions i sentiments i de tota la realitat que estigui vivint és fonamental per al seu ple desenvolupament."

Gestalt per a nens i adolescents

PREU SESSIÓ

50 euros

Consulta els descomptes per a socis

Sóc mestra d'Educació Primària i Pedagogia terapèutica amb trenta anys de dedicació. M'encanta el món dels infants i gaudeixo amb la meva feina.
Després de diverses formacions en creixement personal vaig tenir l'oportunitat de formar-me com a terapeuta Gestalt infantil i adolescent i titulació superior universitària en Mindfulness i gestió de les emocions. Al principi , amb la intenció de procurar-me més eines per a la meva tasca diària a l'escola, més tard, vaig sentir la necessitat d'aplicar els meus coneixements i les tècniques "gestàltiques" per acompanyar a nens/es i adolescents de manera individual.
El principal objectiu en la teràpia Gestalt infantil és aconseguir el benestar del nen i de la nena i un desenvolupament fluid, així com millorar la responsabilitat i la consciència de si mateix/a i de les conseqüències de les seves accions.
Els infants comencen a conèixer-se i prendre consciència de la seva capacitat per a la resolució de conflictes i gestió emocional.
En el procés terapèutic, la família, sobretot els pares, tenen un lloc preferent perquè puguin acompanyar i donar suport al seu fill, tant com adonar-se d'aquelles accions en la relació que no estan funcionant i els estan generant insatisfacció.
Cada família és única i especial, i el procés terapèutic és tan únic i especial com cada infant.

GALERÍA MULTIMEDIA

DOCUMENTS I ENLLAÇOS

1/3

TESTIMONIS

Sóc mare de dos nens, i portem fent teràpia Gestalt amb Aurora ja fa uns mesos. Primer agrair Aurora per ser tan propera i amorosa amb els nens. És una persona màgica! Té molta mà, i des del primer moment he notat canvis en els nens; han guanyat autoestima, se senten valents a dir NO a situacions que no volen, van perdent la por. El meu fill va patir assetjament escolar a l'escola i puc dir que ara el meu fill és capaç de plantar cara als nens que volen passar la línia. Van diferenciant les coses i tot és gràcies a Aurora, que ens ha donat eines per treballar-ho a casa i el canvi ha estat notable! Ho recomano al 100% a l'Aurora! El meu lema seria "posa una Aurora a la teva vida". Gràcies, Aurora de tot cor!

                                                                                                       - Pilar -